Resultaten voor lesauto

 1. Lesauto voor rijschool leswagen
 2. Lesauto Wikipedia. Ga naar navigatie zoeken. Een lesauto is een auto die wordt gebruikt voor rijles en voor rijexamen. Een lesauto heeft gedeeltelijk dubbele bediening namelijk rempedaal en koppelingspedaal sommige rijscholen ook het gaspedaal. Een lesauto heeft ook extra spiegels zodat de instructeur het verkeer achter en naast maar ook de leerling in de gaten kan houden. Een lesauto komt niet kant-en-klaar bij de autodealer weg. De auto wordt eerst omgebouwd door een gespecialiseerd bedrijf voordat de auto als lesauto gebruikt kan worden. Een lesauto moet zijn voorzien van een bord of sticker met een witte letter L tegen een blauwe achtergrond. Voor het doen van een examen is het bord op het dak verplicht de sticker is dan niet voldoende.
 3. Lichtkogel raakt lesauto Een wonder dat we nog leven AD.nl. Door Linda Penders 3-7-14 1859 bron AD/Rotterdams Dagblad Brandende bal raakt leerling bijna in gezicht. Rijinstructeur Sudesh Lachman uit Spijkenisse zag zijn leven aan zich voorbij flitsen nadat iemand tijdens een rijles een lichtkogel op zijn lesauto afvuurde. De Rotterdamse leerling die de auto bestuurde raakte gewond door rondvliegende glasscherven en de auto brandde deels uit. Als we een halve meter harder hadden gereden was mijn leerling in haar gezicht geraakt zegt Lachman ontzet.
 4. Lesauto huren voor een korte termijn Huurmij. VW Up / Seat Mii voor 29 per dag! Lesauto's te huur bij AutoRent HuurMij. De service van AutoRent HuurMij is met ingang van 1 mei 2012 uitgebreid met de verhuur van volledig ingerichte lesautos. AutoRent HuurMij heeft als standaard gekozen voor een witte Citroën C3 in dieseluitvoering een toegankelijk model dat daardoor breed inzetbaar is. Beide lesauto's zijn compleet uitgerust met dubbele bediening gaspedaal koppeling en rempedaal en extra binnen en buitenspiegels. 1-6 dagen 53 per dag 150 km vrij. 7 dagen 45 per dag 150 km vrij.
 5. Lesauto leasen Lesauto leasen LesautoRent. Te mooi om waar te zijn of toch niet? Lesauto leasen geld besparen. De meeste rijscholen hebben een lesauto zelf gekocht. Een eigen lesauto is echter relatief duur. Een lesauto daalt snel in waarde door het intensieve gebruik zijn de onderhoudsbeurten vaak duurder dan bij een niet-lesauto en ook is de verzekering van een lesauto relatief duur. In samenwerking met Hertz het grootste autoverhuurbedrijf ter wereld kunnen wij heel goedkoop auto's inkopen verzekeren en onderhouden. Daardoor kunnen wij onze leasetarieven laag houden. Zelfs zo laag dat leasen bij LesautoRent vrijwel altijd goedkoper is dan het kopen van een eigen lesauto. Sterker nog in de meeste gevallen bespaard een rijschool zo'n 100 per lesauto per maand! All Inclusive zonder risico.
 6. Lesautoverhuur Lesauto huren Lesautoverhuur. Lesautoverhuur / Lesauto huren. Of u nu een lesauto huurt om meer lessen te kunnen bieden of omdat u tijdelijk niet over uw eigen lesvoertuig kunt beschikken door onderhoud of reparatie Lesautoverhuur.nl biedt u voor iedere situatie een passende vervangende lesauto. Flexibiliteit maatwerk en snelle service staan daarbij centraal. We hebben een breed aanbod aan lesvoertuigen van de meest populaire merken waaronder Volkswagen BMW Renault Opel Mercedes en meer. Klik verder voor meer informatie over ons wagenpark. Lesautoverhuur.nl biedt u een optimale flexibiliteit bij de inzet van een vervangende of extra lesauto.
 7. Lesauto. Elke leerling krijgt rijles in de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse die volledig is uitgerust als lesauto en is handgeschakeld. Auto's van Mercedes-Benz beschikken over talrijke veiligheidsystemen voor een veilige rit en ontspannen rijden zoals ons botswaarschuwingssysteem Collision Prevention Assist of het concentratiehulpsysteem Attention Assist en zo ook de lesauto. Het integrale veiligheidsconcept van de nieuwe A-Klasse zet de norm voor de toekomst van rijden zonder ongevallen. Door de toepassing van de nieuwste technologieën die tot dusver enkel in hogere klassen ingezet werden staat de nieuwe A-Klasse nu symbool voor automobiele veiligheid optimale efficiëntie en fascinerende dynamiek.
 8. Lesauto Rijschool-Rijbewijs. De lesauto die een autorijschool gebruikt bij het geven van rijlessen kan verschillen. De lesauto is tenslotte de auto waar een leerling in leert rijden. De ene autorijschool kiest voor een grote lesauto om op te vallen en leerlingen te trekken. Denk aan een rijschool die een Jaguar als lesauto gebruikt. De andere rijschool kiest voor een kleinere lesauto waarbij de bediening en het gemak van de lesauto voorop staat.
 9. Lesauto Testdag 2013 VerkeersPro. Rijinstructeurs en rijschoolhouders hebben de hele dag door diverse automodellen uitgebreid getest. In totaal konden de bezoekers van de Lesauto Testdag met ruim 70 autos bestaande uit 30 verschillende automodellen testrijden. Aan het einde van de rit werd een beoordeling geven door de rijinstructeurs. Er kon gereden worden met diverse lesauto-modellen van Kia Honda Toyota Suzuki Seat Volvo Volkswagen Peugeot Opel Ford Hyundai Renault Mini Citroën.
 10. lesauto VerkeersPro. Home Nieuws Video Bedrijvengids Vacaturebank Opleidingen Lesmotor Testdag Lesauto Testdag 2014. Rijles Auto Motor Ondernemen Verkeerskunde Columns Specials. Oxx Mirrors start levering van opzet-spiegels weer op. Oxx Mirrors is weer begonnen met de levering van opzet-spiegels voor lesautos. Sommige rijscholen hebben maar liefst een half jaar op hun bestellingen moeten wachten. Maar de problemen zijn nu opgelost zegt Adriaan van Dooren. Onderwerpen lesauto opzet spiegel. 14.08.14 5 reacties door Bart Pals. SWOV test waarde oogscanner voor onderzoeken kijkgedrag. Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid SWOV doet momenteel proeven om erachter te komen of eyetrackers kunnen helpen bij de analyse van het kijkgedrag van automobilisten.
 11. LesautoRent. 34 liter per 100 km. Snel een vervangende / extra lesauto nodig? Bel ons op 085 401 59 99 en huur vandaag nog een lesauto. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Utrecht Rotterdam en Den Haag. Indien gewenst bezorgen we de lesauto binnen 3 uur bij u voor de deur overal in Nederland. Om u in elke situatie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden we 3 verschillende huurvormen aan KortHuren LangHuren en Lease. KortHuren 1 tot 30 dagen. Staat uw lesauto de garage of heeft u om een andere reden voor een kortere periode een lesauto nodig?