Resultaten voor plateaulift

 1. Hoe rolstoel vergrendelen Uw gaspedaal links
 2. Plateaulift Aesy Liften B.V. Een plateaulift maakt verhoogd gelegen ruimtes toegankelijk voor mensen. met een rolstoel scootmobiel of kinderwagen. van uw trap voor anderen volledig gewaarborgd blijft. ontwerp neemt plateaulift Rol Up namelijk nauwelijks ruimte in. Dan is het platform tegen de wand gevouwen. De hele plateaulift steekt dan slechts 237 millimeter uit. Geen bouwkundige aanpassingen nodig. Voorzien van veiligheidsrails en plateauvloer met rubber strips. Toepasbaar in iedere situatie!
 3. Plateaulift De Rolstoellift. Capaciteit tot 300 kg. Rolstoellift MB serie tot 1300 mm. Capaciteit tot 250 kg. Capaciteit tot 300 kg. Plateau traplift tot 4000 mm. Capaciteit tot 300 kg. Capaciteit tot 400 kg. Geen bouwkundige put nodig. Geen wand bevestiging stabieliteit komt van de vloer bevestiging. Vanuit de rolstoel kan de lift bediend worden zonder enige begeleiding. Opbouw hoogte slechts 70 mm. Bij stroom uitval kan het platform ook met handslinger bediend worden.
 4. Plateaulift hefplateau Domicare.nl. Zowel compacte hefplateaus vrijstaand hefplateus die met een druk op de knop in een trap veranderen en integreerbare hefplateaus. Voor het overbruggen van grotere hoogtes maximaal 3 meter zijn kolomliften leverbaar die op de vloer of aan de buitengevel kunnen worden gefixeerd. Plateaulift geïntegreerd in de vloer. Een plateaulift kan volledig worden geïntegreerd in de vloer en afgestemd op het interieur. Deze plateauliften zijn geschikt voor gebruik binnen. Een opstaande rand voorkomt dat de rolstoel van het hefplateau zou kunnen rollen tijdens het tillen en gaat automatisch omhoog zodra het hefplateau wordt geactiveerd.
 5. Plateaulift op maat Grunbach Liften. BancoLift is de ideale oplossing voor het overbruggen van geringe hoogteverschillen. Het plaatsen of weghalen van de lift gaat in een handomdraai en zonder enige bouwkundige voorziening. HideLift blinkt uit door onopvallendheid. Wanneer de lift niet in gebruik is vormt deze één vlak met het onderste vloerniveau. De beschikbare verkeersruimte en de trapopgang blijven daarmee intact. Open platformlift tot 3 meter hefhoogte. De Logic is een functionele en complete open platformlift en geschikt voor het overbruggen van niveauverschillen tot 3 meter binnen of buiten.
 6. Invaned Leverancier van Plateauliften. deze plateauliften zijn scherp geprijsd. Daarnaast is de prijs uiteraard een belangrijke factor. Vandaar dat InvaNed drie plateau liften in het assortiment heeft die scherp aangeboden kunnen worden. De plateaulift voor rechte trappen de personenlift voor trappen met een bocht en een plateaulift voor horizontale overbruggingen. Graag denken we mee in uw situatie om tot een gewenste oplossing te komen. Neem vrijblijvend contact op. Plateaulift Houston 15 geschikt voor de trap met bocht. Plateaulift Houston 20 geschikt voor de rechte trap. In parkeerstand slechts 21 cm! Plateaulift Houston 30 geschikt om een horizontale overbrugging te nemen.
 7. Plateaulift Lodige Benelux. Ldige Benelux is de specialist die precies weet wat u wil. Voor de beste plateauliften moet u dus bij Ldige zijn. De plateaulift is de oplossing voor het verplaatsen van producten en/of mensen. De plateaulift zal op eenvoudige wijze zorgen voor het verplaatsen van de producten en/of mensen naar verschillende hoogtes. De plateaulift is bij Ldige Benelux in verschillende afmetingen verkrijgbaar.
 8. Plateaulift Trapliften. Voor veel mensen is het verlies van mobiliteit behoorlijk ingrijpend. Daarom zijn de plateaulift trapliften van PractiComfort ook een uitkomst. Want met de plateaulift trapliften kunt u opnieuw uw hele huis bewonen. Zonder afhankelijkheid in verband met bijvoorbeeld uw rolstoel. Een ruime keuze aan plateaulift trapliften. PractiComfort biedt een ruime keuze aan plateaulift trapliften. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u kiezen voor verschillende modellen plateaulift trapliften.
 9. Plateau lift. Ook als u in een rolstoel rijdt kunt u een geschikte lift vinden bij PractiComfort.
 10. Plateaulift Trapliften. Als u een rolstoel rijdt kunnen de plateaulift trapliften van PractiComfort een ideale uitkomst voor u zijn. Want met de plateaulift kunt u ook met uw rolstoel de trap op en af. Doordat het veilig en stevig is is dit de ideale oplossing voor rolstoeltransport. Ruime keuze bij PractiComfort. PractiComfort biedt een ruime keuze aan plateaulift trapliften. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u kiezen uit verschillende modellen. Daarnaast is de vorm van de trap het aantal treden en het gewicht dat de plateaulift moet dragen belangrijk.
 11. Plateauliften van ThyssenKrupp Bekijk de mogelijkheden! Vind in 3 stappen uw lift. Wat is een plateaulift? ThyssenKrupp Encasa heeft twee soorten rechte plateauliften de Helix een plateaulift voor trappen met een bocht en de Sigma de plateaulift voor rechte trappen. Helix De Helix plateaulift wordt wereldwijd geplaatst zowel binnen als buiten en is geschikt voor het vervoer van elektrische rolstoelen. Meer weten Sigma De Sigma plateaulift zet de standaard voor ergonomie en functionaliteit en is in nauwe samenwerking met beroepsmatige therapeuten ontwikkeld. Zachte kleuren ronde vormen en compactheid zijn enkele van de vele pluspunten. Meer weten Sitemap ThyssenKrupp Elevator AG.