Resultaten voor platformlift

 1. Auto voor rolstoel Auto rijden met orthese
 2. Platformlift Otis Liften Nederland. Een platformlift is een eenvoudige lift voor commerciële en openbare gebouwen. Deze lift valt niet onder de liftvoorschriften maar onder de Machinerichtlijn. Beperkt tot een paar stopplaatsen en een max. snelheid van 15 cm per seconde. Op het platform bevinden zich de verdiepingdrukknoppen met vasthoudbesturing. 2014 Otis Elevator Company.
 3. Platformliften rolstoelliften goederenliften platformlift rolstoellift goederenlift. AB Platformliften zijn speciaal ontworpen voor gebruik in winkels ziekenhuizen medische centra bejaardenhuizen kleine appartement gebouwen woonhuizen enz. Zowel bij nieuwbouw als in bestaande bouw zijn ze zeer eenvoudig te plaatsen. De bouwkundige voorzieningen zijn minimaal. AB platformliften zijn dus een ideaal alternatief als een gewone personenlift niet geplaatst kan worden. Ze zijn ook geschikt als rolstoellift goederenlift brancardlift en beddenlift.
 4. Platformlift Aesy Liften B.V. Groots in mogelijkheden voordelig in prijs. Aesy Liften is in Nederland marktleider in platformliften. Een platformlift is een lift waarvoor geen liftput dakopbouw machinekamer hijsvoorziening en krachtstroomaansluiting nodig is. Ze zijn daardoor zeer compact onderhoudsarm en aantrekkelijk geprijsd. Bouwkundige aanpassingen zijn nauwelijks nodig om een platformllift te plaatsen. Dat maakt een platformlift zeer geschikt voor toepassing in bestaande panden. Platformliften vallen onder de machinerichtlijn. Ze hebben een lagere snelheid en energieverbruik dan traditionele liften. Ook hoeven ze niet jaarlijks gekeurd te worden. De platformliften van Aesy Liften.
 5. Platformlift ALE All Lift Engineering. platformlift met gereduceerde afmetingen voor priv woningen. platformlift voor smalle ruimtes. een 11m hoge verticale afdekplaat voorzien van een gentegreerd bedieningspaneel. 13 m max.6 stops. 13 m max.6 stops. 9 m max.6 stops. 805 x 770/870 mm. 905 x 770/870 mm. 1005 x 770/870 mm. 1055 x 990-1390 mm. 800 x 1250 mm. 900 x 1500 mm. 1000 x 1300 mm. 1100 x 1400 mm. 1175 x 840/940 mm. 1275 x 840/940 mm. 1375 x 840/940 mm.
 6. Platformliften Astralift Liften. Er zijn vele verschillende maten en uitvoeringen leverbaar. De Valentina is een personenlift met als. De Fleur Basic platformlift is speciaal. Zoekt u de oplossing om tegen een zeer. Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor. Lees de technische specificaties. Servicenummer 079 82 000 92.
 7. Platformlift Devenco. Door de vele designopties is de DEA een flexibele constructie die met minimale voorbereidingen bijzonder snel geplaatst kan worden. Eventueel zonder noodzakelijke put! Brochure DEA XS Brochure DEA Standaard Bestek DEA XS 1080x805 Bestek DEA Standaard 1000x1280 Bestek DEA Standaard 1000x1480 Bestek DEA Standaard 1100x1480 Bestek DEA XL 1000x1980 Afmetingen Platformlift.
 8. De platformliften van Flexitec de multi-inzetbare platformlift. Platformliften van Flexitec zijn de ideale personenliften ook voor mensen met een rolstoel of kinderwagen. Onze platformlift is bijzonder fraai uitgevoerd en zorgen al tientallen jaren voor een probleemloos gebruik. Ook als volledige glaslift. Makkelijk in te bouwen. De platformlift die altijd past. Onze platformliften hebben een zelfdragende constructie. Grote ingrepen als een bouwkundige put of machineruimte boven de lift zijn hierdoor overbodig. Bovendien kunnen we de complete platformlift binnen de bestaande ruimte opbouwen terwijl u ongestoord kunt doorgaan met uw werk. Zorgt u voor een bouwkundige uitsparing en een stroomaansluiting?
 9. Platformlift Motala 2000 KONE Nederland. voor dit type liften en overige liftinstallaties die vallen onder de Richtlijn Machines 2006/42/EG. De klantbehoeften voor deze producten zijn anders dan in de markt waarin wij de KONE personenliften en roltrappen aanbieden. Het onderhoud van de bovenstaande liften zal wel door KONE aangeboden en uitgevoerd worden. Wij verwijzen u graag door naar onze partner Get Up Benelux B.V. Wat is People Flow?
 10. Platformlift compact en modern Platformliften Platform lift van LiftForce BV. Een liftput machinekamer en dakopbouw zijn voor de platformlift niet nodig en de maatvoeringen zijn zeer flexibel. Dit is dan ook de reden dat de platformlift bijzonder geschikt is voor plaatsing in bestaande gebouwen. De schacht wordt meegeleverd en er zijn geen bevestigingen aan het gebouw noodzakelijk. Dit maakt dat de bouwkundige voorzieningen nihil zijn te noemen. De platformlift is voor goederen en personen vervoer te gebruiken een veel voorkomende toepassing is in kantoren magazijnen en winkels.
 11. Platformliften Platformlift Spindelliften Spindellift Trametex Lifttechniek. Platformliften Platformlift Spindelliften Spindellift. De Platformlift van Tramétex voldoet aan alle Europese normen en voorschriften maar kan ook voldoen aan al uw wensen op het gebied van styling gebruiksgemak en lage onderhoudskosten. Voor zowel personen als goederenvervoer of combinaties is er binnen ons programma platformliften altijd wel een passend model voor u. Naast de technisch hoogwaardige uitvoering is de platformlift leverbaar met vele design opties. Van een standaard maar daarom zeker niet minder fraaie afwerking in witte poedercoating tot een glazen schacht. Platformlift MET CABINE Apollo A 9000.